ADANA / SARIÇAM - TOKİ Osmangazi İmam Hatip Ortaokulu

Ara

Okulumuzun Tahmini Bütçe Raporu, Gelir-Gider Raporu ve Faaliyet Raporları yayınlanmıştır.

Nis

Öğrencilerimize kazanım değerlendirme sınavı yaptik. Sınav sonunda 1. lere ve bir önceki sınava göre en fazla yükseliş yapan öğrencilerimize madalya verdik.

Nis

Dezavantajlı gruplara yönelik nasil bir modeli tercih etmemiz gerektiği görüşüldü.ihtiyaci olan çocuklar için destek eğitim odasında eğitim verilmesi, gerekli görülen öğrenciler için veli ziyareti yapılması ve çeşitli sportif faliyetlere yonlendirimesi  yönlendirilmesi hakkinda gorusme yapildi.

Mrt

Bir sinifimiz daha Kuran_ı Kerim'e gecti. Emeği geçen öğretmenimize tesekur ederiz.

Mrt

Meslek derslerimiz uygulamalı bir şekilde yapılmaktadır. Emeği geçen öğretmenimize tesekur ederiz.

Mrt

Öğrencilerimiz sofra adabını ogrenmeleri icin boyamalar yaptı ve yapilan boyama etkinliğini okul yemekhanesinin duvarlarına aştı. Bu etkinliği yaptıran öğretmenimize tesekur ederiz.

Mrt

Din Öğretimi tarafından öğrencilere okuma aliskanligi kazandırmak amacıyla başlatılan Oku_Yorum Projesinde okulumuzda yer almaktadır. Okulumuzdaki öğrenciler bu kapsamda gruplara ayrılmış ve öğrencilerin seviyelerine uygun şekilde kitaplar belirlenmiştir. Her bir kitap okumasi sonunda öğrenciler kitap tahlillerini yapacak ve sınıfta paylaşılacaktır. Böylece her öğrencimiz dönem sonuna kadar düzenli bir şekilde kitap okumuş olacak.